12-uurs Evolutie

12 uur lang onder leiding van Special Forces! Diep gaan, jezelf vinden, fysieke en emotionele rollercoaster. Een reis die je niet snel gaat vergeten. #weerbaarheid

Afgelopen vrijdag, 24 maart was het mijn beurt om stuk te gaan.
Vol enthousiasme gaf ik me op, niet wetende wat me te wachten stond. Op 24 maart 2023 stond ik er klaar voor, met 29 anderen na 6 maanden trainen. Het eerste uur was lastig en mijn medische historie werkte me flink tegen. Ik werd innerlijk kwaad, woedend en toen ging de knop om. Gaan, tot je erbij neervalt. Met hulp van mijn team-mates doorbrak ik snel mijn psychologische en fysieke limieten. Overgeven aan de situatie duurde gelukkig niet lang maar wat een "hell-night" op zichzelf. Van de ene emotie in de andere, maar alles geven, verstand op nul en doorgaan. De mannen van Unbreakable helpen je er doorheen. Iedere stap, iedere minuut, ieder uur. Uiteindelijk kijk je terug en denk je.......................hoe heb ik dit kunnen doorstaan.
En dat is precies waar dit 12-uur durend gevecht met jezelf over gaat. #evolutie
— Sander Aarts
Met trots kan ik dan ook mijn certificaat laten zien. Een hell-nacht, ijskoud en stormachtig en regen. Wat het met je doet is niet in woorden uit te leggen. Een ware evolutie. (opzettelijk slechte/lage kwaliteit)
Met dank aan mijn team-leden (Blue team), de andere 24 niet uitgesloten natuurlijk!, de medics, de organisatoren en de trainers. Ik zal deze ervaring niet snel vergeten!